Arvot

Yksilöllisyys

Iho by Sagassa sinut nähdään ja kuullaan. Olet tervetullut omana itsenäsi. Sinut nähdään yksilönä, ja sinun toiveesi ja tarpeesi huomioidaan. Olet yhtä arvokas, tulitpa sitten kertakäynnille tai jäämään. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan, hänen toiveidensa ja ihon tilanteen mukaan. Tavoitteeni on, että vakioasiakkaidenkin hoitokerrat sisältäisivät aina jotain uutta ja hauskaa!

Turvallisuus

Koulutukseni, pitkä työkokemukseni ja tavoitteellinen tapani työskennellä ja oppia uutta antavat vahvan pohjan hoitotyölleni. Ammatillinen etiikkani on korkea. Huolehdin aseptiikasta ja hygieniasta tasolla, joka takaa jokaiselle asiakkaalleni turvallisen asioinnin.

Tehokkuus

Asiakas odottaa ihonhoidolta tuloksellisuutta. Hoidoissa käytetyt tuotteet ja protokollat ovat vuosien varrella kertyneen tiedon ja kokemuksen kautta valikoituneita helmiä. Tehokkuus, turvallisuus ja asiakaslähtöisyys ovat työni perusta.

Asiakaslähtöisyys

Haluan aina luoda asiakkaalle miellyttävän, kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen. Tehokkuuteen ja ongelmanratkaisuun perustuvassa ihonhoidossa kaikki hoidot eivät ole pelkkää hemmottelua. Se, että asiakas kokee olevansa osaavissa, turvallisissa käsissä ja pystyy rentoutumaan on yhtä tärkeää kuin hoidon tekninen tehokkuus. Tuon hoidon kulkuun aina joitain rentouttavia, hemmottelevia elementtejä.